Mijn hart voor Brabant

Als zoon van een ondernemer en een basisschooldocent ben ik opgegroeid in Kaatsheuvel. Ik heb hier meer dan 20 jaar gewoond, voetbalde bij DESK en deed vakantiewerk bij de Efteling. Vervolgens heb ik Economie gestudeerd in Tilburg. Na enkele jaren in Amsterdam en het buitenland te hebben gewoond, zijn mijn vriendin en ik nu weer terug in Brabant. Sinds een paar jaar wonen we in het mooie Oisterwijk, samen met ons lieve dochtertje. Hier voelen wij thuis, dichtbij onze families in de regio’s Tilburg en Den Bosch. 

In gesprek met Ruben

Vanuit de Tweede Kamer wil ik mij ervoor inzetten dat we in Brabant samen sterker staan. Daarom wil ik de komende weken met zoveel mogelijk mensen uit de regio Midden-Brabant in gesprek. Stuur mij vooral een berichtje!

Mijn speerpunten voor Brabant

Ik vind het belangrijk dat Brabant een fijne plek blijft om te wonen en tegelijkertijd economisch kan groeien. Met zoveel kennis, ondernemerschap en een open blik liggen er voor Brabant enorme kansen. Door te investeren zorgen we voor meer werk. Ook vind ik het belangrijk dat we de kwaliteit van het onderwijs verder stimuleren. Dit betekent meer vrijheid en geld voor excellente scholen en leraren. En onderwijs toegankelijk maken voor mensen van alle leeftijden.